Aanmelden

Over mij

Aanmeldformulier

Pychologen praktijk Psychologie 2b

Contact gegevens

Psychologie 2b
Veenmos 2
2914 XH Nieuwerkerk aan den IJssel

Tel: 0617238099

Aanmelden

Als je je wilt aanmelden kun je het formulier hiernaast invullen.

Aangemeld? Wat nu?

Wat gebeurt er nu?

Wanneer je het aanmeldingsformulier hebt ingevuld krijgt je automatisch een email ter bevestiging. Je hoeft verder niets te doen. Ik (Ton)  neem binnen twee (werk)dagen contact met je op om verdere details te bespreken.

Is dit een definitieve aanmelding?

We gaan een kennismakingsgesprek in plannen. Daarna kun je bepalen of je verder wil of niet. Een goede klik hebben is belangrijk.

Moet ik nog iets doen?

Nee, ik neem binnen twee werkdagen contact met je op.

Is er een wachtlijst?

Op dit moment is er een kleine wachtlijst van drie weken.

Wat zijn de kosten?

Uiteraard wilt je weten wat mijn werkwijze is, wat de kosten zijn en of je behandeling vergoed wordt. Is het eigen risico van toepassing? Deze vragen en andere beantwoorden ik graag. ik leg het graag op deze website uit, maar ook tijdens het voorgesprek maken we alle (eventuele) kosten inzichtelijk.

Ik heb geen verwijsbrief?

Wij adviseren u om contact op te nemen met uw huisarts, deze kan zorg dragen voor een verwijsbrief. Om voor vergoeding in aanmerking te komen vereist de zorgverzekering een verwijsbrief. De zorg gaat wel ten laste van uw eigen risico. Afhankelijk van uw situatie kan het zo zijn dat bepaalde zorg niet wordt vergoed. Wij informeren u van tevoren over de kosten.