Over mij

Mijn naam is Ton Fontijn en ik ben GZ-psycholoog bij psychologie2b en cedrus. De afgelopen 25 jaar gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met burn-out, angst, paniek, vermoeidheid, depressie- en andere stressklachten.

In ben ik 1989 afgestudeerd in Leiden in de richting klinische psychologie en Arbeids en organisatie psychologie. Vervolgens ben ik gaan werken voor de overheid als arbeids en organisatie psycholoog. Sinds 2000 heb ik mijn eigen psychologen praktijk. Inmiddels werk ik dus al vele jaren in de gezondheidszorg en tot op de dag van vandaag met plezier en bevlogenheid. 

Ik ben pragmatisch ingesteld, werk kortdurend (maximaal rond 12 sessies) en heb in de loop der jaren ontdekt dat ik de meeste affiniteit heb met een oplossingsgerichte behandeling. Mindfulness, systemisch werken, hypnose en Emdr deze methoden gebruik ik dan ook regelmatig.

  • Geregistreerd als Gz-psycholoog (Gezondheidszorgpsycholoog) in het BIG-register onder nummer: 6905152312
  • De AGB code van de praktijk: 94-94003792
  • De AGB code van de psycholoog: 94- 94004325

Mijn loopbaan als psycholoog

als-psycholoog
psycholoog

Ik als psycholoog en persoon

opleidingen


Elk jaar volg ik meerdere opleidingen en trainingen om steeds ‘up to date te blijven’ zodat ik u zo professioneel en zo goed mogelijk kan helpen.motivatie


Ik zie mijn cliënten niet als patiënten maar als mensen die door een moeilijke tijd heengaan. Iedereen heeft de kracht om de tegenslagen in het leven te overwinnen.


hobby’s


Wie ben ik als persoon. Wat zijn mijn hobby’s en waar haal ik als persoon energie uit.
Scroll naar top