ton fontijn - psycholoog

Over mij

Mijn naam is Ton Fontijn en ik ben GZ-psycholoog bij psychologie2b en cedrus.

In ben ik 1989 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting klinische psychologie en Arbeids en organisatie psychologie. Sinds 2000 heb ik mijn eigen psychologen praktijk. Inmiddels werk ik dus al vele jaren in de gezondheidszorg en tot op de dag van vandaag met plezier en bevlogenheid. 

Ik ben pragmatisch ingesteld, werk kortdurend (maximaal rond 12 sessies en meestal veel korter) en heb in de loop der jaren ontdekt dat ik de meeste affiniteit heb met een oplossingsgerichte behandeling. Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness, systemisch werken en Emdr.

  • Geregistreerd als Gz-psycholoog (Gezondheidszorgpsycholoog) in het BIG-register onder nummer: 69051523125
  • De AGB code van de praktijk: 94-94003792
  • De AGB code van de psycholoog: 94- 94004325

Hieronder een link naar het Big register

https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/69051523125

Ik als psycholoog en persoon

opleidingen


Elk jaar volg ik meerdere opleidingen en trainingen om steeds ‘up to date te blijven’ zodat ik u zo professioneel en zo goed mogelijk kan helpen.motivatie


Ik zie mijn cliënten niet als patiënten maar als mensen die door een moeilijke tijd heengaan. Iedereen heeft de kracht om de tegenslagen in het leven te overwinnen.


hobby’s


Wie ben ik als persoon. Wat zijn mijn hobby’s en waar haal ik als persoon energie uit.

Waar kan ik je bij helpen?