ton fontijn - psycholoog

Over mij

Mijn naam is Ton Fontijn en ik ben GZ-psycholoog bij psychologie2b en cedrus.

In ben ik 1989 afgestudeerd aan de Universiteit Leiden in de richting klinische psychologie en Arbeids en organisatie psychologie. Sinds 2000 heb ik mijn eigen psychologen praktijk. Inmiddels werk ik dus al vele jaren in de gezondheidszorg en tot op de dag van vandaag met plezier en bevlogenheid. 

Ik ben pragmatisch ingesteld en werk zo kortdurend mogelijk en heb in de loop der jaren ontdekt dat ik de meeste affiniteit heb met een oplossingsgerichte behandeling. Cognitieve gedragstherapie, Mindfulness, systemisch werken, EMDR en ACT.

  • Geregistreerd als Gz-psycholoog (Gezondheidszorgpsycholoog) in het BIG-register onder nummer: 69051523125
  • De AGB code van de praktijk: 94-94003792
  • De AGB code van de psycholoog: 94- 94004325

Hieronder een link naar het Big register

https://zoeken.bigregister.nl/bignummer/69051523125

opleidingen


Elk jaar volg ik meerdere opleidingen en trainingen om steeds ‘up to date te blijven’ zodat ik u zo professioneel en zo goed mogelijk kan helpen.

Lees meer
Wat zeggen klanten: